Atenție!!!
EXECUTAM MONTAJE DOAR CU APARATELE NOASTRE!!!

Mentenanță Aer Condiționat

Mentenantă reprezintă totalitatea activitaților tehnice și organizatorice întreprinse cu scopul de a mentine sau a restabili buna funcționare a instalației.

Aparatele de aer condiționat au o structură extrem de complexă, structură ce realizeaza răcirea aerului din încapere pe bază unui sistem de circuite ce funcționează după principiul fundamental al transferului de căldură de la o zonă caldă spre o zonă rece.

Ceea ce este extrem de important este că acest sistem complex functionează la parametrii maximi numai dacă au loc procese de revizie și intreținere în mod periodic. În caz contrar, sistemul se defectează, duce la consumuri anormale de energie datorate suprasolicitării și, în final, generează costuri mult mai mari cu energia și reparația defectiunilor care se întamplă aproape în mod inevitabil, dacă aceste proceduri de întretinere nu sunt îndeplinite.

Mentenanța aerului condiționat are un rol extrem de important, generând o serie de avantaje:

Diminuează riscul de îmbolnavire

Prelungește durata de funcționare a aparatului

Scade costurile pe termen lung.

Oferim servicii de mentenanță/reparații aer condiționat în București și Ilfov, luând în calcul mai mulți factori (model, BTU, spațiul în care este amplasat, etc).

Mentenanța periodică și service-ul aparatelor de aer condiționat se pot face în baza unui contract ce se poate negocia în funcție de nr. de echipamente de aer condiționat pe care le dețineți.

Cere oferta de mentenanță aer condiționat

Verificarea sistemelor, atat în perioada de garanției, cat și după ce aceasta a expirat, asigură o durată de viață mai lungă a aparatelor, investiția dumneavoastră având un cost minim.


work