Mentenanță Centrale Termice

Mentenantă reprezintă totalitatea activitaților tehnice și organizatorice întreprinse cu scopul de a mentine sau a restabili buna funcționare a instalației.

Centrale Termice au o structură extrem de complexăm, care necesita intervenție specializată.

Ceea ce este extrem de important, este că acest sistem complex functionează la parametrii maximi numai dacă au loc procese de revizie și intreținere în mod periodic. În caz contrar, sistemul se defectează, duce la consumuri anormale de energie datorate suprasolicitării și, în final, generează costuri mult mai mari cu energia și reparația defectiunilor care se întamplă aproape în mod inevitabil, dacă aceste proceduri de întretinere nu sunt îndeplinite.

Mentenanța Centralei Termice are un rol extrem de important, generând o serie de avantaje:

Diminuează riscul de defectare

Prelungește durata de funcționare a Centralei

Scade costurile pe termen lung.

Oferim servicii de mentenanță/reparații Centrale Termice în București și Ilfov, luând în calcul mai mulți factori (model, spațiul în care este amplasată, etc).

Mentenanța periodică și service-ul Centralelor Termice se pot face în baza unui contract ce se poate negocia în funcție de numărul de verificari facute.

Cere oferta de mentenanță a Centralei Termice

Verificarea sistemelor, atat în perioada de garanției, cat și după ce aceasta a expirat, asigură o durată de viață mai lungă a Centralelor, investiția dumneavoastră având un cost minim.

Apelați cu încredere la echipa noastră de specialiști!